امروز کنترل تردد خودرو در ورودی پارکینگ ها شهرک ها بیمارستان ها و ادارات بسیار اهمیت دارد و سیستم های مختلفی برای آن ساخته شده است که بنا به شرایط محیطی و جغرافیای منطقه و میزان اهمیت مسدود کردن مسیر مورد نظر استفاده از این راهبند های اتوماتیک خودرویی به اشکال مختلف تقسیم بندی شده اند راهبند اتوماتیک خودرویی وسیله‌ای است که وظیفه آن کنترل تردد خودروها و جلوگیری از تردد خودروهای غیر مجاز می باشد. 
 راهبندها همچنین برای کنترل ترافیک اخذ عوارض در پارکینگ و اتوبان ها و بالا بردن امنیت مکانهای با اهمیت بالا همچون ساختمان اداری و تجاری و مکان های دولتی و نظامی و فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن و غیره استفاده می شود. 
قبل  از شروع هر نکته در مورد انواع راهبند و انتخاب مناسب آن برای محیط های مختلف باید به این نکته اشاره کرد که  عملکرد تمام راهبندها بر اساس سیستم الکترومکانیکی و یا سیستم الکترو هیدرولیک می باشد. 
که راهبندهای الکترومکانیک شامل مجموعه(موتور و فنر) مدار فرمان و بدنه راهبند می باشد. راهبند های الکتروهیدرولیک شامل یک (موتور الکتریکی پمپ روغن محفظه سیلندر هیدرولیک) می باشد. 
 در مکان هایی که میزان تردد آنها محدود می باشد و در طی شبانه روز استفاده کمتری از راهبند می کنند و بیشتر  برای کنترل تردد خودروها استفاده می شود معمولاً سیستم الکترومکانیک توصیه می شود زیرا نسبت به سیستم هیدرولیک ارزانتر و مقرون به صرفه تر می باشد. 
سیستم هیدرولیکی معمولاً برای اماکن با تعداد تردد بالا در شبانه روز روز استفاده می شود زیرا این سیستم در اثر استفاده زیاد به دلیل عملکرد هیدرولیک آن داغ نمیشود و قابلیت نصب بوم تا 7 متر را دارا می باشد. 
مزایای استفاده از راهبند برای محیطها و اماکن معمولی باعث بالا رفتن سطح امنیت محیط و کنترل ترافیک در آن محدوده می‌شود. زمانی که اتومبیل ها قصد وارد شدن به محیط را داشته باشند در درجه اول باید به طور منظم کنار هم قرار گیرند که این مهم ترین عامل برای کاهش ترافیک می باشد. 

راهبندهای های بازویی ساده فقط نقش شماتیک داشته  و به افراد نشان می‌دهند که مجاز به تردد از معبر را فقط با داشتن مجوز خواهند داشت حال تکلیف افرادی که به هر دلیلی می خواهند وارد پارکینگ  یا محوطه امنیتی بشوند چیست؟ وقتی شخصی بخواهد به هر طریقی وارد یک مجموعه شود آیا راه بند ها از لحاظ امنیتی مناسب هستند؟ پاسخ خیر است. 
در واقع در هر نقطه ای که از لحاظ امنیتی مهم می باشد اجازه استفاده از راهبند معمول داده نمی شود و بایستی از راهبردهای دفنی یا ستونی استفاده نمود این نوع راه بند ها بسته به نوع مسیر مسدودی و همچنین منطقه‌ای در برابر ضربه مقاومت می کنند. 
در کنار پارامتر هایی مانند ظاهر ، برندراهبند ، ارتفاع و کیفیت ساخت و غیره به دو پارامتر اصلی برای انتخاب نوع راهبند باید توجه کرد. 
Impact resistance
مقاومت در برابر ضربه این مقدار بر اساس ژول می باشد مقدار ضربه ای را نشان می دهد که راهبند توانایی تحمل آن را دارد و پس از وارد شدن این ضربه از کار نمی افتد و به کار خود ادامه می دهد. 
Breaking resistance 
مقاومت شکست
 این مقدار بر اساس ژول می باشد مقدار ضربه ای را نشان می دهد راه بند پس از وارد شدن این ضربه یا فشار از کار افتاده و دیگر توانایی کار کردن را نخواهد داشت البته بایستی در نظر داشت این مقدار میزان ژولی را نشان می دهد راهبند حتی با خراب شدن نیز اجازه عبور از معبر رو نخواهد داد.

 

کارشناس فروش:09130520455